Voor Isabelle Krijnsen, Meindert Reus en Marlijn Burgmeijer wordt zondag 18 juni een spannende dag. Twee van hen mogen tussen 15.30 en 16.30 uur samen met zes andere Volgspotdeelnemers ‘hun’ nummer nog een keer vertolken op het Roode Steen podium van de Hoornse Stadsfeesten onder begeleiding van een superband. Maar het wordt vooral spannend omdat ze op dat moment horen of zij de winnaar zijn van de Volgspot-Boedijn aanmoedingsprijs!

Nieuw initiatief
De Volgspot-Boedijn aanmoedingsprijs is een nieuw onderdeel bij De Volgspot. De prijs wordt toegekend aan de deelnemer die tijdens zijn/haar Volgspot(s) de tips en adviezen van de coaches en de band het best heeft opgepakt, daardoor een duidelijke groei heeft laten zien én de potentie heeft om zich nog verder te ontwikkelen. De winnaar hoeft dus niet per se een publieksfavoriet te zijn of de deelnemer met de beste performance van het seizoen. De prijs bestaat uit een studiebeurs bij Muziekschool Boedijn ter waarde van ongeveer 450 euro. De nominaties zijn tot stand gekomen in overleg met diverse Volgspotcoaches en de indrukken van organisator Irma van der Lubbe, die alle deelnemers persoonlijk heeft gevolgd op hun weg naar het podium.

Hoger plan
Muziekschooldirecteur Wouter Hakhoff zal de prijs uitreiken tijdens de Volgspotshow op de Stadsfeesten. Hij legt uit: “De winnaar kan dit bedrag in overleg met coach en de muziekschool besteden aan verschillende lessen waarvan wij denken dat dit de artiest op een hoger plan zal brengen. Muziekschool Boedijn heeft vele professionele en gespecialiseerde docenten in huis die hierbij kunnen helpen. Daarbij kun je denken aan solfège (harmonieleer), songwriting, piano- of gitaarlessen om jezelf te kunnen begeleiden, et cetera. Kortom: alles waarmee je je muzikale ontwikkeling kunt stimuleren.”

Nominaties Volgspot-Boedijn aanmoedigingsprijs bekend

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *