Stap 1 – Kijk of je op alle data beschikbaar bent
Kijk wanneer je beschikbaar moet zijn voor de zangworkshop, de bandrepetitie en het optreden en houd deze data vrij in je agenda.

Stap 2 – Kies je song
Zoek het nummer uit dat je wilt zingen. LET OP: de band speelt de song in de toonsoort zoals het nummer dat in de Spotify playlist staat. Ligt die niet lekker, dan moet je óf daarop oefenen, óf een ander nummer kiezen.

Stap 3 – Geef je op via de aanmeldbutton


Stap 4 – Stuur je filmpje/audiofile op
In de bevestiging die je van ons krijgt, zullen we je vragen om een videootje of geluidsopname te maken waarop je (een deel van) ‘jouw’ nummer zingt. Wij sturen die door naar de zangcoach. Op die manier kan hij of zij alvast kijken waar ze met jou aan kan gaan werken tijdens de zangworkshop.

Stap 5 – Bezoek de workshopmiddag
Tijdens de zangworkshop heb je de gelegenheid om ‘jouw’ nummer met de zangdocent door te nemen, zodat je het straks helemaal onder de knie hebt. In de workshop podiumpresentatie/tekstbeleving krijg je tips en adviezen over hoe je jouw song het beste kunt overbrengen op je publiek. Je eindpresentatie van die dag wordt gefilmd, zodat je jezelf later terug kunt zien en horen – heel leerzaam!

Stap 6 – Repeteer met de band
Tijdens de bandrepetitie kun je jouw nummer met de band doornemen. Ook dit wordt weer gefilmd en aan de hand van dit filmpje krijg je per mail nog wat laatste aanwijzingen van de zangdocent.

Stap 6 – Ga los op het podium!
Dan het optreden 🙂
Dat is op zondagmiddag tussen 16.00 en 18.30 uur. Je bent uiterlijk 14.15 uur aanwezig voor een korte soundcheck. En dan mag je los!!!!! Van café JP Coen krijg je twee consumptiebonnen en een eenvoudige maaltijd na afloop, zodat we nog gezellig kunnen napraten over hoe leuk het was (want dat het leuk wordt, dat is zeker)!

Stap 6 – Geniet lekker na
Na afloop van het evenement eten we met alle zangers en de band een simpel hapje in café JP Coen, om nog lekker even na te praten.

Enthousiast? Binnenkort kun je je hier aanmelden voor Volgspot #10: Country.