Voor wie mij (nog) niet kent: ik ben Irma van der Lubbe, de persoon die de afgelopen jaren De Volgspot heeft organiseerd. De Volgspot is voor mij een hobby, ik verdien mijn brood als ondernemer. Het is de laatste tijd drukker geworden op mijn werk. Daardoor heb ik gemerkt dat ik op zoek moet naar een andere balans in mijn privéleven en heb ik meer behoefte om af en toe rustig te kunnen bijtanken. En hoewel het concept van De Volgspot natuurlijk wel aardig op de rit staat, vergis ik me altijd weer in hoeveel werk het eigenlijk is.

Daarnaast is Stuff like That – het discotrio waarin ik zing – met de komst van Ineke Nooij (een Volgspotdeelneemster, hoe leuk is dat?) gelukkig weer nieuw leven ingeblazen. En wil ik weer meer gaan doen wat ik eigenlijk het allerliefste doe: zelf zingen.

Volgspot #10 – Country organiseer ik nog zelf, de mensen die overwegen om Volgspot door te zetten lopen warm aan de zijlijn.

Ik dank iedereen die ooit bij De Volgspot betrokken is geweest voor 10 geweldige afleveringen en prijs me gelukkig met alle fijne mensen die ik door het evenement heb leren kennen. Iets in mij zegt dat we elkaar nog wel gaan tegenkomen!

Met muzikale groet,
Irma